Customer Service

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΧΙΣΙΜΑΤΟΣ XXL_Pro IsoCore

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΧΙΣΙΜΑΤΟΣ XXL_Pro IsoCore
Αυτό το τσεκούρι είναι ιδανικό για σχίσιμο σκληρού ξύλου και διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα ελέγχου κραδασμών IsoCore της Fiskars για μείωση των κραδασμών και των δονήσεων έως και 50%. Σας επιτρέπει να αναλαμβάνετε δύσκολες εργασίες σχισίματος ξύλου, ενώ βοηθά στη μείωση της μυϊκής κόπωσης και του πόνου των αρθρώσεων. Η σφυρηλατημένη, κορυφαίας ποιότητας ατσάλινη κεφαλή του διαθέτει μια πλευρά λεπίδας και μία κεφαλή για το χτύπημα σφήνας.
Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και κορυφαίο σύστημα ελέγχου κραδασμών IsoCore απορροφά τους κραδασμούς, μειώνει τις δονήσεις που δέχεται το σώμα με λαβή διπλής στρώσης που αιχμαλωτίζει κάθε παρατεταμένη δόνηση. Η βελτιστοποιημένη γεωμετρία της λεπίδας απομακρύνει τα στιβαρά κούτσουρα και η ενσωματωμένη κεφαλή με πριτσίνια δεν γλιστρά προς τα κάτω ακόμη και όταν ταλαντεύεται με τη μέγιστη δύναμη. Ο σχεδιασμός λαβής απόδοσης «κουμπώνει» στο χέρι σας για ασφάλεια και άνεση ενώ η υφή της βοηθά στη βελτίωση της τριβής και μειώνει τις φουσκάλες.

• Ιδανικό για σχίσιμο μεγάλων κορμών (από την πλευρά της λεπίδας) ή για χτύπημα σφήνας (από την πλευρά της κεφαλής)
• Με πατενταρισμένο σύστημα ελέγχου κραδασμών IsoCore που απορροφά κραδασμούς και δονήσεις, μειώνει το σοκ που δέχεται το σώμα και μεταφέρει 50% λιγότερο κραδασμούς από τις λαβές.
• Η βελτιστοποιημένη γεωμετρία της λεπίδας προσφέρει καλύτερη διείσδυση και σχίζει στιβαρούς κορμούς.
• Το ενσωματωμένο πάνω μέρος του τσεκουριού με πριτσίνια είναι σταθερό με το υπόλοιπο σώμα του τσεκουριού.
• Ο σφυρηλατημένος, θερμικά επεξεργασμένος χάλυβας έχει φινίρισμα με ανθεκτική επίστρωση στη σκουριά.
• Η λαβή SoftGrip διαθέτει ένα ανάγλυφο προφίλ που ταιριάζει στο φυσικό σχήμα του χεριού σας και ένα σχήμα λαβής με μεγάλα λακκάκια για να ακουμπάνε τα δάχτυλα για μέγιστο κράτημα και μικρά λακκάκια για να στηρίζεται η παλάμη και να αποτρέπονται οι φουσκάλες.
SKU
156008102
113,00€
Μήκος: 92,1 cm
Πλάτος: 20,3 cm
Bάρος: 3.6 kg

Τσεκούρι σχισίματος με κεφαλή με 50% λιγότερο κραδασμούς!

Με πατενταρισμένο σύστημα ελέγχου κραδασμών IsoCore που απορροφά κραδασμούς και δονήσεις, μειώνει το σοκ που δέχεται το σώμα και μεταφέρει 50% λιγότερο κραδασμούς από τις λαβές.

Vectorbrands

Ιδανικό για σχίσιμο μεγάλων κορμών ή για χτύπημα σφήνας!

Για ασφαλείς εργασίες με τη χρήση των σωστών εργαλείων, απαιτείται η χρήση προστατευτικών γυαλιών!

Vectorbrands

SoftGrip™

Άνετη λαβή με δυνατότητα απορρόφησης των κραδασμών.

Vectorbrands

Reddot Design Award

Κάθε προϊόν που φέρει το συγκεκριμένο σύμβολο, υποδεικνύει την βράβευσή του από τον διεθνή οργανισμό Reddot Design, για το συγκεκριμένο έτος. Η διάκριση αφορά στον καλύτερο προϊοντικό σχεδιασμό στην κατηγορία του, με όρους καινοτομίας και εργονομίας.

Vectorbrands
BACK TO TOP