Customer Service

Ματσέτα τσεκούρι CL-581

Ματσέτα τσεκούρι CL-581
Η ματσέτα τσεκούρι CL-581 είναι σχεδιασμένη για γρήγορη, ισχυρή απόδοση και ιδανική για τη βλάστηση που αναπτύσσεται γρήγορα στην αυλή και στον κήπο σας, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλες εκτάσεις ή σκληρά υλικά. Η εξαιρετικά κοφτερή, ανθεκτική στη σκουριά λεπίδα είναι προσεκτικά διαμορφωμένη για ένα ευρύ φάσμα εργασιών, βοηθώντας στην επιτάχυνση της εργασίας σας ενώ αφήνει το ένα χέρι ελεύθερο. Η λαβή του διαθέτει υφή που επιτρέπει τις εργασίες ακριβείας, να το κρατάτε από τη μέση για γενική χρήση ή από το άκρο για να ταλαντεύεστε με τη μέγιστη δύναμη. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης μια κεφαλή λεπίδας που μοιάζει με τσεκούρι για κοπή και σχίσιμο, μια ακονισμένη καμπύλη λεπίδας για γρήγορα κοψίματα και μια ακονισμένη μύτη για κοπή με ώθηση και σμίλευση σε στενά σημεία.

• Η κεφαλή λεπίδας που μοιάζει με τσεκούρι παρέχει ισχυρό, ελεγχόμενο κόψιμο και σχίσιμο.
• Η λεπίδα 18" είναι ιδανική για καθαρισμό πυκνών θάμνων, κοπής ριζών, κοπής κλαδιών και πολλών άλλων φυτών στον κήπο σας.
• Η καμπύλη λεπίδας είναι εξαιρετική για το καθάρισμα των αμπελιών.
• Η ακονισμένη άκρη της λεπίδας είναι ιδανική για τα δυσκόλως προσβάσιμα κοψίματα και τις δύσκολες γωνίες.
• Η μεγάλη περιοχή κοπής δίνει τη δυνατότητα κοπής μιας ευρύτερης επιφάνειας.
• Η χρήση του εργαλείου με το ένα χέρι αφήνει το άλλο σας χέρι ελεύθερο να πιάνει και να στοιβάζει αυτά που έχετε κόψει, σε αντίθεση με άλλα εργαλεία που απαιτούν λαβή με τα δύο χέρια. Η λαβή έχει χώρο και για κράτημα με τα δύο χέρια για πρόσθετη δύναμη και έλεγχο κατά την κοπή.
• Ανθεκτικό στη σκουριά
• Με έξυπνο μοτίβο υφής στη λαβή όπου τα δάχτυλα στηρίζονται για κράτημα και ειδικό σημείο στήριξης της παλάμης για να αποτρέπει τις φουσκάλες.
• Η λαβή Contoured Softgrip® ταιριάζει στο φυσικό σχήμα του χεριού σας και διατηρεί σταθερό το εργαλείο στο χέρι.
SKU
702173102
70,50€

Με δυνατότητα για διαφορετικές κοπές

Ιδανικό ακόμη και για τα δυσκόλως προσβάσιμα κοψίματα και τις δύσκολες γωνίες.

Vectorbrands

Κάντε εύκολα την εργασίες στον κήπο σας με αυτή τη ματσέτα της Fiskars!

 

Vectorbrands

Η χρήση του εργαλείου με το ένα χέρι σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε το άλλο ελεύθερο για να πιάνει και να στοιβάζει αυτά που έχετε κόψει, σε αντίθεση με άλλα εργαλεία που απαιτούν λαβή με τα δύο χέρια.

Η λαβή έχει χώρο και για κράτημα με τα δύο χέρια για πρόσθετη δύναμη και έλεγχο κατά την κοπή.

Vectorbrands
BACK TO TOP