Customer Service

Κλαδευτήρι με μακριές λαβές PowerGear™ (S) L70

Κλαδευτήρι με μακριές λαβές PowerGear™ (S) L70
Το κλαδευτήρι με μακριές λαβές PowerGear™ (S) L70 της Fiskars είναι ένα μικρό και εύχρηστο κλαδευτήρι που χρησιμοποιείται για μιρκότερα κλαδιά. Όπως και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του, διαθέτει λαβές κατασκευασμένες από FiberComp™ για να τις κάνει εξαιρετικά ελαφριές και δυνατές. Ο πατενταρισμένος μηχανισμός PowerGear™ κάνει την κοπή 3 φορές πιο εύκολη σε σύγκριση με τους τυπικούς μηχανισμούς και οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά σκληρό, ανθεκτικό στη διάβρωση χάλυβα (CrMoV) διασφαλίζοντας ότι παραμένουν πιο αιχμηρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Υπάρχει μια αντικολλητική επίστρωση PTFE στην επάνω λεπίδα για τη μείωση της τριβής και για ευκολότερη κοπή και καθαρισμό.

• Εξαιρετικά ελαφρύ χάρη στις λαβές από FiberComp®
• Μηχανισμός PowerGear χαρίζει 3Χ φορές πιο εύκολο κλάδεμα
• Οι λεπίδες scissors είναι κατάλληλες για κοπή ακριβείας
SKU
112190102
47,50€
Διαστάσεις προϊόντος:
• Μήκος: 45 cm
• Πλάτος: 15,2 cm
• Βάρος: 425 grams

CrMov - Λεπίδα Χάλυβα

Πολύ ανθεκτική και απότομη λεπίδα χάρη στην ειδική δομή χάλυβα CrMov.

Vectorbrands

Επίστρωση PTFE (Τεφλόν)

Λεπίδα με αντικολλητική επίστρωση, επικαλυμμένη με συνθετικό φθοροπολυμερές για λιγότερη τριβή μεταξύ των λεπίδων. Η γεωμετρία των λεπίδων βελτιστοποιεί το κόψιμο σε πυκνή βλάστηση και διευκολύνει το γρήγορο τριμάρισμα.

Vectorbrands

Κεφαλή με γάντζο

Βέλτιστη γεωμετρία λεπίδων για κοπή μεγάλων φρέσκων κλαδιών.

Vectorbrands

Spare Parts

Υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά.

Vectorbrands

Κοπή Bypass

Κατάλληλο για χλωρό (πράσινο) ξύλο. Δυνατότητα κοπής κοντά στον μίσχο. Και οι δύο λεπίδες πιέζουν στο ξύλο ομοιόμορφα για να κάνουν μια καθαρή κοπή με λιγότερη φθορά από συμπίεση (η μία λεπίδα παρακάμπτει την άλλη σαν ψαλίδι).

Vectorbrands

Μηχανισμός EasyCut™

 Τεχνολογία μηχανισμού που πολλαπλασιάζει την φυσική δύναμη 3 φορές. Παράγει περισσότερη δύναμη κοπής χωρίς να χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από τον χρήστη.

Vectorbrands

Διάμετρος Κοπής ∅ 38mm

 

Vectorbrands
BACK TO TOP